Bladblazer Dolmar kopen

Uw Dolmar bladblazer kopen bij Schoon Mechanisatie

Het kopen van een Dolmar bladblazer is een uitstekende keuze! De perfecte kwaliteit en de kracht maakt deze bladblazer zeer geschikt voor professioneel gebruik. Als u overweegt een Dolmar bladblazer te kopen bekijkt u de gebruikersvoordelen:

  • Erg stil en schoon
  • Uiterst zuinig in gebruik
  • Ook accu aangedreven machines
  • Bijzonder krachtig
  • Voor professioneel gebruik
Bladblazer Dolmar kopen
Bladblazer Dolmar kopen

Wilt u professioneel aan de slag in tuin, park of bos met een bladblazer van Dolmar? Het kopen van dit professioneel en duurzaam topmerk, doet u voor een aantrekkelijke prijs bij Schoon Mechanisatie. U vindt in ons assortiment uiterst duurzame producten online op de website of in ons magazijn en showroom in Assen. Vraag om een demonstratie als u in onze showroom in Assen langskomt om een Dolmar bladblazer te kopen! Dan merkt u direct de andere voordelen. Is uw bladblazer kapot? Dan kunt u die door ons laten herstellen. In het aanbod van Schoon Mechanisatie vindt u een brede keuze uit machines en apparaten.

In Assen een Dolmar bladblazer kopen met véél extra’s

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt niet alleen over een uitgebreid aanbod Dolmar bladblazers, wij bieden ook de bijbehorende service. Met een eigen reparatiedienst en vele jaren ervaring, maken wij alles wat wij verkopen weer als nieuw. Ook inruil is mogelijk want wij bieden eveneens occasions aan. Die vindt u online en kunt u direct bestellen. Andere voordelen bij Schoon Mechanisatie:

  • Producten met garantie
  • Advies op maat
  • Klantgerichte service
  • Levering met gebruikershandleidingen
  • Levering kwaliteitsmerken

Zoekt u naar een allround mechanisatiebedrijf dan bent u bij Schoon Mechanisatie aan het juiste adres om een Dolmar bladblazer te kopen. U wordt door ons geholpen bij de verkoop van andere artikelen zoals onder andere afrasteringsmaterialen, olie en smeermiddelen, bevestigingsmaterialen!

Bladblazer Dolmar kopen? U bent altijd welkom online of in de showroom

Neem 24 uur per dag op uw gemak een kijkje op onze website met onder andere Dolmar bladblazers.  Onze medewerkers helpen u graag en zijn gedurende de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en in het magazijn. Onze showroom en reparatiedienst ligt vlak bij afslag Assen-Zuid nabij de A28 aan Graswijk 12. Neem contact op via ons contactformulier

Laat een reactie achter
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter