Bosmaaier kopen Assen

Bent u op zoek naar een adres in Assen om een bosmaaier te kopen? Schoon Mechanisatie!

Voor het kopen van een bosmaaier in Assen of andere hoogwaardige machines, kunt u al meer dan 40 jaar bij Schoon Mechanisatie terecht. Bij de showroom aan Graswijk 12 in Assen kunt u bosmaaiers kopen en vindt u een ruim assortiment gazonmaaiers, grasmaaiers of verticuteermachines. Wij bieden alleen uitstekende kwaliteit machines aan voor een scherpe prijs.    In onze showroom vindt u een ruim aanbod bosmaaiers van de merken Dolmar en Castelgarden.

Bosmaaier kopen Assen

bosmaaier

Bij ons allround mechanisatiebedrijf kunt u terecht voor nieuwe producten en occasions zoals:

Zoek niet verder als u een bosmaaier in Assen wilt kopen.

Vele voordelen als u in Assen een bosmaaier gaat kopen

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt over een uitgebreid aanbod van bosmaaiers. Dit draagbaar gereedschap wordt gebruikt voor het maaien van grassen, beplantingen en houtige gewassen. Aangedreven door een benzinemotor wordt dit maaisysteem aangedreven door een as die door de arm van de bosmaaier loopt. Vraag om een demonstratie als u in onze showroom in Assen langskomt om een bosmaaier te kopen! Dan merkt u direct van welke andere voordelen u profiteert als u bij Schoon Mechanisatie koopt:

Bosmaaier kopen Assen? Bekijk ons assortiment online

Neem op uw gemak een kijkje op onze website. Ook vindt u hier meer informatie over onze andere diensten en op welke manier wij u allemaal kunnen helpen. Onze medewerkers in Assen zijn gedurende onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en in ons magazijn. Online kunt u 24 uur per dag producten bestellen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie