Bosmaaier kopen Assen

Bent u op zoek naar een adres in Assen om een bosmaaier te kopen? Schoon Mechanisatie!

Voor het kopen van een bosmaaier in Assen of andere hoogwaardige machines, kunt u al meer dan 40 jaar bij Schoon Mechanisatie terecht. Bij de showroom aan Graswijk 12 in Assen kunt u bosmaaiers kopen en vindt u een ruim assortiment gazonmaaiers, grasmaaiers of verticuteermachines. Wij bieden alleen uitstekende kwaliteit machines aan voor een scherpe prijs.    In onze showroom vindt u een ruim aanbod bosmaaiers van de merken Dolmar en Castelgarden.

Bosmaaier kopen Assen
bosmaaier

Bij ons allround mechanisatiebedrijf kunt u terecht voor nieuwe producten en occasions zoals:

Zoek niet verder als u een bosmaaier in Assen wilt kopen.

Vele voordelen als u in Assen een bosmaaier gaat kopen

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt over een uitgebreid aanbod van bosmaaiers. Dit draagbaar gereedschap wordt gebruikt voor het maaien van grassen, beplantingen en houtige gewassen. Aangedreven door een benzinemotor wordt dit maaisysteem aangedreven door een as die door de arm van de bosmaaier loopt. Vraag om een demonstratie als u in onze showroom in Assen langskomt om een bosmaaier te kopen! Dan merkt u direct van welke andere voordelen u profiteert als u bij Schoon Mechanisatie koopt:

Bosmaaier kopen Assen? Bekijk ons assortiment online

Neem op uw gemak een kijkje op onze website. Ook vindt u hier meer informatie over onze andere diensten en op welke manier wij u allemaal kunnen helpen. Onze medewerkers in Assen zijn gedurende onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en in ons magazijn. Online kunt u 24 uur per dag producten bestellen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.

Geef een antwoord
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter