Castelgarden frontmaaiers

Castelgarden frontmaaiers bij Schoon Mechanisatie

Hoogwaardige tuin- en parkmachines zoals Castelgarden frontmaaiers vindt u bij Schoon Mechanisatie in Assen. De Castelgarden frontmaaiers staan bekend om:

  • Krachtige motor
  • Minimale spoorvorming
  • Goede manoeuvreer mogelijkheden
  • Verschillende maaidekken leverbaar
Castelgarden frontmaaiers
Castelgarden frontmaaiers

De Castelgarden frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en eenvoudig maaien van uw gazon. Door de grote wendbaarheid tijdens het maaien komt u in alle hoeken. U houdt tijdens het gebruik goed zicht op al uw maaiwerk. Op onze website vindt u 24/7 nieuwe en gebruikte Castelgarden frontmaaiers van de beste kwaliteit. Heeft u al een frontmaaier en is ie kapotgegaan? De eigen reparatiedienst van Schoon Mechanisatie is er speciaal voor u! Bezoek onze mensen van de reparatiedienst in Assen of neem een kijkje in de showroom met ons groot assortiment aan park en tuin machines en apparaten.

Hoge kwaliteit Castelgarden frontmaaiers

Schoon Mechanisatie uit Assen helpt u met een uitgebreid aanbod frontmaaiers en onze medewerkers demonstreren graag het gebruik ervan. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur zijn wij geopend en staan wij voor u klaar. Aarzel niet om langs te komen als u verschillende producten wil vergelijken. Aanverwante artikelen nodig? Wij leveren ook:

Bezoek ons, ook online!

U bent welkom in onze showroom en in ons magazijn. Wilt u vooraf weten welke producten wij aanbieden? Bezoek onze website voor een compleet overzicht van de tuin en park producten van Schoon Mechanisatie. Daar vindt u eveneens de occasions die direct te bestellen zijn in de webwinkel! Laat u verrassen door het complete programma van kwaliteitsmachines voor zowel professional als hobbyist.  U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen via ons online contactformulier.

Geef een antwoord
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter