Castelgarden frontmaaiers

Castelgarden frontmaaiers bij Schoon Mechanisatie

Hoogwaardige tuin- en parkmachines zoals Castelgarden frontmaaiers vindt u bij Schoon Mechanisatie in Assen. De Castelgarden frontmaaiers staan bekend om:

  • Krachtige motor
  • Minimale spoorvorming
  • Goede manoeuvreer mogelijkheden
  • Verschillende maaidekken leverbaar
Castelgarden frontmaaiers

Castelgarden frontmaaiers

De Castelgarden frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en eenvoudig maaien van uw gazon. Door de grote wendbaarheid tijdens het maaien komt u in alle hoeken. U houdt tijdens het gebruik goed zicht op al uw maaiwerk. Op onze website vindt u 24/7 nieuwe en gebruikte Castelgarden frontmaaiers van de beste kwaliteit. Heeft u al een frontmaaier en is ie kapotgegaan? De eigen reparatiedienst van Schoon Mechanisatie is er speciaal voor u! Bezoek onze mensen van de reparatiedienst in Assen of neem een kijkje in de showroom met ons groot assortiment aan park en tuin machines en apparaten.

Hoge kwaliteit Castelgarden frontmaaiers

Schoon Mechanisatie uit Assen helpt u met een uitgebreid aanbod frontmaaiers en onze medewerkers demonstreren graag het gebruik ervan. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur zijn wij geopend en staan wij voor u klaar. Aarzel niet om langs te komen als u verschillende producten wil vergelijken. Aanverwante artikelen nodig? Wij leveren ook:

Bezoek ons, ook online!

U bent welkom in onze showroom en in ons magazijn. Wilt u vooraf weten welke producten wij aanbieden? Bezoek onze website voor een compleet overzicht van de tuin en park producten van Schoon Mechanisatie. Daar vindt u eveneens de occasions die direct te bestellen zijn in de webwinkel! Laat u verrassen door het complete programma van kwaliteitsmachines voor zowel professional als hobbyist.  U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen via ons online contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie