Castelgarden zitmaaiers

Bestel Castelgarden zitmaaiers bij Schoon Mechanisatie uit Assen

Zitmaaiers zijn handig voor grote gazons in grote tuinen en parken. Wanneer u gebruik wilt maken van een professionele machine zoals Castelgarden zitmaaiers kunt u bij Schoon Mechanisatie terecht. Het topmerk Castelgarden zitmaaiers is bij Schoon Mechanisatie scherp geprijsd, gemakkelijk in gebruik en veelzijdig.

Castelgarden zitmaaiers
Castelgarden zitmaaiers

De compacte Castelgarden zitmaaiers zijn ideaal voor wie een gotere tuin heeft. Omdat een tuin onderhouden meer is dan alleen het gras maaien biedt Schoon Mechanisatie veel andere producten aan zoals:

Onze klanten zijn erg tevreden over ons aanbod zitmaaiers van Castelgarden maar ook over de verschillende soorten machines en apparaten en de service. Graag demonstreren wij de verschillende zitmaaiers op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur. Wilt u liever in het weekend langskomen? Wij zijn iedere zaterdag geopend van 8.00 tot 13.00 uur.

Bestel eenvoudig hoogwaardige Castelgarden zitmaaier in Assen

Schoon Mechanisatie uit Assen zorgt dat uw gras er uitstekend uitziet dankzij ons uitgebreide aanbod zitmaaiers van gerenommeerde merken zoals Castelgarden. Die verkopen wij ook regelmatig als occasion. Onze reparatiedienst weet zitmaaiers goed te repareren en weer klaar te maken voor verkoop. Kijk op de website onder gebruikte tuin en park machines en vindt de zitmaaier, gazonmaaier of loopmaaier die bij uw tuin past. Advies nodig? Aarzel niet te bellen. Wij helpen u graag!

Wij staan klaar met advies

Bekijk op uw gemak onze website als u Castelgarden zitmaaiers zoekt. U vindt per product uitgebreide informatie. Toch nog vragen? Wij staan klaar! Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij reageren snel. Schoon Mechanisatie is groot in park- en tuin machines voor professional en hobbyist!

Geef een antwoord
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter