Frontmaaier kopen

Een frontmaaier kopen bij Schoon Mechanisatie

Hoogwaardige tuin- en parkmachines vindt u bij Schoon Mechanisatie in Assen. Wilt u een frontmaaier kopen? U bent welkom in onze showroom en online. Op onze website kunt u 24 uur per dag frontmaaiers kopen. Zowel nieuw als occasions van de beste topmerken en de beste kwaliteit! Is uw frontmaaier kapot?

Frontmaaier kopen
Frontmaaier kopen

De eigen reparatiedienst van Schoon Mechanisatie helpt graag. Bezoek ons in Assen en neem dan meteen een kijkje in de showroom met verschillende soorten machines, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers en frontmaaiers. Voordat u ze gaat kopen laten onze medewerkers graag een demonstratie zien van de verschillende producten zodat u kiest voor een maaier die afgestemd is op uw gazon, park of tuin.

Hoge kwaliteit frontmaaier kopen en aanverwante producten

Frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en eenvoudig maaien van uw gazon. Door de grote wendbaarheid tijdens het maaien komt u in alle hoeken. Aarzel niet als onze medewerkers u mogen adviseren bij kopen van een frontmaaier en het vergelijken van de verschillende merken en producten. Naast een hoge kwaliteit frontmaaier kunnen wij u ook aanverwante producten verkopen zoals:

Neem direct contact op

Bezoek onze website als u op zoek bent naar een frontmaaier of andere tuin- en park producten van Schoon Mechanisatie. Langskomen kan ook, ook als u uw frontmaaier wil laten repareren of onderhouden. Onze medewerkers helpen u graag en zijn gedurende de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en magazijn. Onze showroom en reparatiedienst ligt vlak bij afslag Assen-Zuid nabij de A28 aan Graswijk 12 in Assen. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Laat een reactie achter
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter