Gazonmaaier kopen Assen

Hét adres in Assen om een gazonmaaier te kopen? Schoon Mechanisatie!

Het kopen van een gazonmaaier in Assen of het kopen van hoogwaardige landbouwmachines, kunt u al meer dan 40 jaar bij Schoon Mechanisatie. In de showroom in Assen kunt u gazonmaaiers kopen, maar wij hebben ook een eigen reparatiedienst waar we de gekochte machine kunnen onderhouden. En we verkopen olie en smeermiddelen voor het onderhoud van de machines. Het ruime assortiment kwaliteit machines is van bekende merken en bij Schoon Mechanisatie kunt u ook terecht voor occasions zoals:

 

Klik hier voor ons assortiment gazonmaaiers.
Gazonmaaier kopen Assen
Gazonmaaier kopen Assen

In Assen kopen vele landbouwers, boswerkers en particulieren hun machines bij Schoon Mechanisatie. Kom langs en ervaar onze klantgerichtheid en service. Zo geven wij altijd een demonstratie van verschillende producten zodat u een goede keuze kunt maken.

In Assen een gazonmaaier kopen met véél extra’s.

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt niet alleen over een uitgebreid aanbod gazonmaaiers, wij bieden ook de bijbehorende service. Met een eigen reparatiedienst en vele jaren ervaring, maken wij gebruikte machines weer als nieuw. Ook inruil is mogelijk want wij bieden eveneens occasions aan. Die vindt u online en kunt u direct bestellen. Andere extra’s bij Schoon Mechanisatie:

  • Producten met garantie
  • Advies op maat
  • Levering met gebruikershandleidingen
  • Levering kwaliteitsmerken
  • Klantgerichte service

Gazonmaaier kopen Assen? Bekijk ons assortiment online

Neem op uw gemak een kijkje op onze website met nieuwe of gebruikte gazonmaaiers. U kunt de gazonmaaiers direct online bestellen maar mag ook langskomen in de showroom. Onze medewerkers helpen u graag en zijn in Assen gedurende de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en magazijn. Graag tot ziens! U kunt ook altijd contact opnemen via ons contactformulier.

Geef een antwoord
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter