Gazonmaaier kopen Assen

Hét adres in Assen om een gazonmaaier te kopen? Schoon Mechanisatie!

Het kopen van een gazonmaaier in Assen of andere hoogwaardige landbouwmachines, kunt u al meer dan 40 jaar bij Schoon Mechanisatie. Bij de showroom in Assen kunt u gazonmaaiers kopen, maar wij hebben ook een eigen reparatiedienst en verkopen olie en smeermiddelen voor het onderhoud van de machines. Het ruime assortiment kwaliteit machines is van bekende merken en bij Schoon Mechanisatie kunt u ook terecht voor occasions zoals:

Gazonmaaier kopen Assen

Gazonmaaier kopen Assen

In Assen kopen vele landbouwers, boswerkers en particulieren hun machines bij Schoon Mechanisatie. Kom langs en ervaar onze klantgerichtheid en service. Zo geven wij altijd een demonstratie van verschillende producten zodat u een goede keuze kunt maken.

In Assen een gazonmaaier kopen met véél extra’s

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt niet alleen over een uitgebreid aanbod gazonmaaiers, wij bieden ook de bijbehorende service. Met een eigen reparatiedienst en vele jaren ervaring, maken wij alles wat wij verkopen weer als nieuw. Ook inruil is mogelijk want wij bieden eveneens occasions aan. Die vindt u online en kunt u direct bestellen. Andere extra’s bij Schoon Mechanisatie:

  • Producten met garantie
  • Advies op maat
  • Levering met gebruikershandleidingen
  • Levering kwaliteitsmerken
  • Klantgerichte service

Gazonmaaier kopen Assen? Bekijk ons assortiment online

Neem op uw gemak een kijkje op onze website met nieuwe of gebruikte gazonmaaiers. U kunt de gazonmaaiers direct online bestellen maar mag ook langskomen in de showroom. Onze medewerkers helpen u graag en zijn in Assen gedurende de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur in de showroom en magazijn. Graag tot ziens! U kunt ook altijd contact opnemen via ons contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie