Grasmaaier kopen Assen

Grasmaaier kopen in Assen bij Schoon Mechanisatie!

Wanneer u hoge kwaliteit grasmaaier wilt kopen, kom dan naar Schoon Mechanisatie uit Assen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een prachtige gazonmaaier, bosmaaier, verticuteermachine of grasmaaier bij ons te kopen. In Assen hebben wij de showroom met uitgebreid assortiment tuinmachines voor zowel de professionele gebruikers als voor particulieren voor een scherpe prijs. We leveren uitsluitend kwaliteitsmachines met een goede levensduur. In de showroom vindt u een ruime selectie machines van de merken Sabo, Castelgarden, Dolmar en Alko.

Grasmaaier kopen Assen

Grasmaaier kopen Assen

U kunt altijd de website bezoeken voor een overzicht van al onze tuin, park en reinigingsapparatuur, zoals grasmaaiers. Kopen in Assen van tuin en parkmachines doet u bij Schoon Mechanisatie!

In Assen een grasmaaier kopen en andere tractoren, landbouwwerktuigen en machines

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt over een uitgebreid aanbod grasmaaiers en maaimachines, maar wij kunnen u ook helpen met het geven van advies over de verschillende producten en wij verzorgen eveneens deskundige reparaties. Als allround mechanisatiebedrijf kunt u bij ons terecht voor:

U bent welkom in Assen in ons magazijn maar ook online voor bestellingen. Onze openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Sommige artikelen kunnen door ons worden opgestuurd. De werkelijke verzendkosten worden doorberekend.

Grasmaaier kopen Assen? Bekijk direct ons assortiment

Neem op uw gemak een kijkje op onze website voor een overzicht van de producten die wij aanbieden. Ook vindt u hier meer informatie over onze andere diensten en op welke manier wij u allemaal kunnen helpen. Neem bovendien gerust contact op door een e-mail te sturen of bel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie