Reparatie tractor Assen

Hét adres in Assen om een tractor te repareren? Schoon Mechanisatie!

Het laten repareren van een tractor in Assen of andere hoogwaardige landbouwmachines, kan al meer dan 40 jaar bij Schoon Mechanisatie. Bij de eigen reparatiedienst in Assen kunt u uw tractor voor reparatie aanbieden. Voor onderhoud van machines verkopen wij ook olie en smeermiddelen. Naast tractor reparatie bij Schoon Mechanisatie in Assen kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment kwaliteit machines van bekende merken én occasions zoals:

Reparatie tractor Assen
Reparatie tractor Assen

Vele landbouwers, boswerkers en particulieren kopen hun machines en bij Schoon Mechanisatie. Daarnaast komen ze voor de reparatie ook bij ons langs omdat ze onze klantgerichtheid en service ervaren. Met een demonstratie van verschillende producten bent u altijd in staat een goede keuze te maken.

Reparatie tractor in Assen bij bedrijf met veel extra’s

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt niet alleen over een uitgebreid verkoopassortiment aan tractoren; wij bieden ook de bijbehorende service! Met een eigen reparatiedienst, deskundige monteurs en vele tientallen jaren ervaring, kunnen we elk merk en type tractor onderhouden. Ook inruil is mogelijk want wij bieden eveneens occasions in tractoren aan. Andere extra’s bij Schoon Mechanisatie:

  • Advies op maat en nazorg
  • Producten met garantie en service
  • Levering met alle gebruikershandleidingen
  • Levering kwaliteitsmerken
  • Klantgerichte service

Reparatie tractor Assen? Kom langs voor tractor reparatie in Assen

U bent welkom in Assen in ons magazijn, onze winkel en showroom of bij de reparatiedienst voor tractor reparatie. Schoon Mechanisatie is van maandag tot en met vrijdag geopend van acht tot halfzes. Op zaterdag zijn we er ook tot één uur. Online zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Laat een reactie achter
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter