Zitmaaier kopen Assen

Een zitmaaier kopen in Assen doet u bij Schoon Mechanisatie!

Wanneer u hoge kwaliteit zitmaaier wilt kopen, kom dan naar Schoon Mechanisatie uit Assen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een prachtige grasmaaier, gazonmaaier, bosmaaier, verticuteermachine of zitmaaier bij ons te kopen. In Assen hebben wij de mogelijkheid tot repareren en de showroom met uitgebreid assortiment zitmaaiers van onder andere Al-ko, Castelgarden, Dolmar en Sabo voor professionele gebruikers én particulieren. Onze prijs is scherp, de service uitstekend en wij hebben een eigen reparatiedienst. Bezoek de website voor een overzicht van al onze tuin, park en reinigingsapparatuur, zoals zitmaaiers. Kopen in Assen van kwaliteits tuin- en parkmachines doet u bij Schoon Mechanisatie!

Zitmaaier kopen Assen
Zitmaaier kopen Assen

Voordelen bij Schoon Mechanisatie in Assen bij kopen zitmaaier

Schoon Mechanisatie uit Assen bestaat ruim 40 jaar en beschikt over een uitgebreid aanbod zitmaaiers en andere grasmaaimachines. De voordelen van Schoon Mechanisatie op een rij:

  • Eigen reparatiedienst ook bij gras- en zitmaaiers
  • Goed, gedegen advies op maat en goede nazorg
  • Levering met duidelijke gebruikershandleiding en instructie
  • Levering met garantie
  • Brede range producten van hobbyist tot professioneel
  • Wisselend aanbod in occasions
  • Uitgebreide demonstratie
  • Levering kwaliteitsmerken

U bent welkom in Assen in ons magazijn gedurende onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Online kunt u 24 uur per dag producten bestellen. Sommige artikelen kunnen door ons worden opgestuurd waarbij de werkelijke verzendkosten worden doorberekend.

Zitmaaier kopen Assen?  kom kijken naar ons assortiment in de showroom

Mogen wij u uitnodigen in onze showroom in Assen voor een groot aanbod zitmaaiers, gazonmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, motorkettingzagen, houtklovers en verticuteermachines? Het kopen van deze kwaliteit machines kan ook in onze online webshop. Toch nog vragen? Neem bovendien gerust contact op door een e-mail te sturen of bel.

Geef een antwoord
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter