Zitmaaiers Assen

Bestel Castelgarden, Sabo of AlKo zitmaaiers bij Schoon Mechanisatie uit Assen

Zitmaaiers zijn handig voor grote gazons en park-onderhoud. Wanneer u gebruik wilt maken van een zitmaaier kunt u deze bij Schoon Mechanisatie uit Assen aanschaffen. Wij bieden in ons assortiment uiterst hoogwaardige producten van topmerken als Castelgarden en AlKo. Onze prijs is scherp, maar wij bieden ook grondig nagekeken occasions. Is uw zitmaaier beschadigd? Kom langs in Assen om hem door ons te laten herstellen.

Zitmaaiers Assen

Zitmaaiers Assen

Schoon Mechanisatie heeft een eigen reparatiedienst waar u nooit lang zonder zitmaaier zit. Klanten in Assen zijn erg tevreden over het aanbod van Schoon Mechanisatie, de brede keuze van verschillende soorten machines en apparaten en de service. Graag demonstreren onze medewerkers in Assen de verschillende zitmaaiers op alle werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur in het magazijn en de aangrenzende showroom. Wilt u liever in het weekend langskomen? Wij zijn op zaterdag geopend van 8.00 tot 13.00 uur.

Wilt u een hoogwaardige zitmaaier kopen? Bestel deze bij Schoon Mechanisatie te Assen

Schoon Mechanisatie uit Assen zorgt dat uw gras er uitstekend uitziet dankzij ons uitgebreide aanbod zitmaaiers van gerenommeerde merken zoals AlKo en Castelgarden. Bent u op zoek naar een allround mechanisatiebedrijf? Wij kunnen u helpen met de verkoop van aanverwante tuin- en park artikelen zoals:

Zitmaaiers Assen? Wij staan klaar om te helpen

Bekijk op uw gemak onze website als u zitmaaiers in Assen zoekt. U vindt er uitgebreide informatie. Toch nog vragen? Wij staan klaar om te helpen. Bel of vul ons contactformulier in en wij reageren snel. Schoon Mechanisatie is groot in park- en tuin machines voor professional en hobbyist!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie