Grasmaaiers Assen

Grasmaaiers Assen

U kunt niet beter terecht voor grasmaaiers in Assen dan bij Schoon Mechanisatie. Wij zijn een vertrouwd familiebedrijf en brengen meer dan 40 jaar ervaring mee in het leveren van landbouwmachines en tuin en parkmachines aan beroepsmatige vakmensen en particulieren in Assen. De grasmaaiers leveren wij van diverse kwaliteitsmerken zoals:

Grasmaaiers Assen

Grasmaaiers Assen

Graag showen onze medewerkers in Assen de verschillende grasmaaiers van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur in het magazijn en de aangrenzende showroom. Wilt u liever op zaterdag langskomen? Dat kan want dan zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00 uur.

Schoon Mechanisatie in Assen voor grasmaaiers en méér

Bij Schoon Mechanisatie in Assen kunt u terecht voor grasmaaiers maar ook voor veel meer tuinmachines en –apparaten zoals:

Met onze eigen reparatiedienst verzorgen wij deskundige reparaties. Ook hebben wij occasions waardoor u voordelig een goede grasmaaier koopt. Wij leggen u graag uit hoe de grasmaaier werkt en geven instructies. Bekijk online ons uitgebreide assortiment en bestel in onze webwinkel. Dan bent u zeker dat het juiste product voor u gereed staat als u langskomt in Assen.

Kom langs of bel!

Ons magazijn en showroom ligt vlak bij Assen-Zuid nabij de A28. Ons bedrijf vindt u aan Graswijk 12 in Assen. Kom langs, bel met vragen of vul het online contactformulier in. Wij reageren snel en zien u graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie