Grasmaaiers Assen

Grasmaaiers Assen

U kunt niet beter terecht voor grasmaaiers in Assen dan bij Schoon Mechanisatie. Wij zijn een vertrouwd familiebedrijf en brengen meer dan 40 jaar ervaring mee in het leveren van landbouwmachines en tuin en parkmachines aan beroepsmatige vakmensen en particulieren in Assen. De grasmaaiers leveren wij van diverse kwaliteitsmerken zoals:

Grasmaaiers Assen
Grasmaaiers Assen

Graag showen onze medewerkers in Assen de verschillende grasmaaiers van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur in het magazijn en de aangrenzende showroom. Wilt u liever op zaterdag langskomen? Dat kan want dan zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00 uur.

Schoon Mechanisatie in Assen voor grasmaaiers en méér

Bij Schoon Mechanisatie in Assen kunt u terecht voor grasmaaiers maar ook voor veel meer tuinmachines en –apparaten zoals:

Met onze eigen reparatiedienst verzorgen wij deskundige reparaties. Ook hebben wij occasions waardoor u voordelig een goede grasmaaier koopt. Wij leggen u graag uit hoe de grasmaaier werkt en geven instructies. Bekijk online ons uitgebreide assortiment en bestel in onze webwinkel. Dan bent u zeker dat het juiste product voor u gereed staat als u langskomt in Assen.

Kom langs of bel!

Ons magazijn en showroom ligt vlak bij Assen-Zuid nabij de A28. Ons bedrijf vindt u aan Graswijk 12 in Assen. Kom langs, bel met vragen of vul het online contactformulier in. Wij reageren snel en zien u graag!

Laat een reactie achter
Showroom in Assen

Voor particulieren en profesionals

Specialist in reparaties

Zowel landbouw als tuin en park machines

A Merken

Wij leveren A merken zoals Makita, Zetor en Castelgarden

Voor bedrijven

Mechanisatiebedrijf met persoonlijk advies

Over ons
Wij zijn een allround mechanisatiebedrijf waar u terecht kunt voor reparatie van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin en parkmachines, enz.

voor de aanschaf van een nieuwe tractor, landbouw- of tuinmachine kunt u ook bij ons terecht.

Contactgegevens
0592 310402
info@schoonassen.nl

Graswijk 12
9405 TD Assen

Assortiment

Social media
Facebook
Twitter