Houtklovers Assen

Houtklovers Assen

Wanneer u een hoge kwaliteit Houtklovers in Assen wil kopen gaat u naar Schoon Mechanisatie. Wij hebben een groot programma zitmaaiers, loopmaaiers, trimmers en houtklovers. In Assen verkopen wij houtklovers van de merken GTM en Dolmar in verschillende modellen op 220 Volt, krachtstroom of met bezinemotoren.

Houtklovers Assen

Houtklovers Assen

Deze zijn verkrijgbaar in staande en liggende uitvoering. De houtklovers die wij verkopen in Assen staan bekend om de super prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn ideaal voor het kloven van brandhout of het moeiteloos en snel verkleinen van zaaghout. Met de enorme kloofkracht, zijn de houtklovers van GTM en Dolmar ook geschikt voor professioneel gebruik. Als u, bij Schoon Mechanisatie in Assen, overweegt houtklovers of andere tuinmachines te kopen, bekijk dan de gebruikersvoordelen:

  • Compact en sterk
  • Ergonomisch en veilig
  • Voordelig
  • Stabiel
  • Veilig en gemakkelijk verplaatsbaar
  • Probleemloze techniek

Schoon Mechanisatie uit Assen voor houtklovers onderhoud en reparatie

Schoon Mechanisatie maakt het mogelijk uw houtklovers te laten onderhouden of repareren. Zoekt u een allround mechanisatiebedrijf? Kom naar Assen naar de winkel en showroom. Daar vindt u voor particulieren en professionals een uitgebreid assortiment tuinmachines zoals grasmaaiers, gazonmaaiers, bosmaaiers, verticuteermachines en houtklovers. U kunt altijd de website bezoeken voor een overzicht van al onze nieuwe tuin- en park machines en occasions.

Het assortiment is volledig met tuin- en parkmachines, maar bij ons vindt u ook olie en smeermiddelen, versnipperaars, bladblazers, heggenscharen, werkschoenen, afrasteringsmaterialen en bevestigingsmaterialen!

Welkom!

U bent welkom in Assen in ons magazijn, showroom of bij de reparatiedienst voor de aanschaf van houtklovers of andere producten. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur zijn wij geopend. Online zijn wij 24 uur per dag open. De bestelde artikelen kunt u ophalen of wij sturen ze toe. Hierbij berekenen wij de werkelijke verzendkosten door.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie