Kettingzaag kopen Assen

Kettingzaag kopen in Assen bij Schoon Mechanisatie!

Kettingzaag kopen Assen

Kettingzaag kopen Assen

Wanneer u een hoge kwaliteit, duurzame kettingzaag wilt kopen in Assen, kom dan naar Schoon Mechanisatie. Het merk Dolmar is een Duits topmerk. De perfecte kwaliteit en de kracht maakt dit tuinapparaat zeer geschikt voor professioneel gebruik. Als u, bij ons in Assen, overweegt een kettingzaag te kopen bekijk dan de gebruikersvoordelen:

  • Ruim assortiment
  • zuinig in gebruik
  • Probleemloze techniek
  • Bijzonder krachtig
  • Voor professioneel gebruik

Wilt u bij Schoon Mechanisatie een kettingzaag kopen? In Assen hebben wij de showroom met uitgebreid assortiment tuinmachines zoals prachtige kwalitatieve grasmaaiers, gazonmaaiers, bosmaaiers en verticuteermachines voor zowel de professionele als particuliere gebruiker. U kunt altijd de website bezoeken voor een overzicht van al onze tuin- en park machines.

In Assen kettingzaag kopen, onderhouden én repareren

Schoon Mechanisatie uit Assen beschikt over een uitgebreid aanbod kettingzagen én wij helpen ook met het geven van advies op maat over de verschillende producten. Daarnaast kunnen wij uw kettingzaag onderhouden en deskundig repareren. Dat doen we, als allround mechanisatiebedrijf eveneens voor machines zoals:

Welkom!

U bent welkom in Assen in ons magazijn, showroom of bij de reparatiedienst van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Online zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Veel artikelen kunnen wij versturen. Hierbij worden de werkelijke verzendkosten doorberekend. Neem hier contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie